Gijs & Van Cleef: verbouw in en rondom Hilversum

Een nieuwbouw- of verbouwproject in of nabij Hilversum is altijd opwindend. Of het nu om uw woning of een utiliteitsgebouw zoals bijvoorbeeld een kantoor of een fabriek gaat, wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden mag zijn met het eindresultaat.

 

 Nieuwbouw, verbouw en onderhoud
 

Op zoek naar een bouwbedrijf dat met uw nieuwbouwproject aan de slag gaat? Aangezien een huis of kantoorpand van de grond af opbouwen expertise en een zorgvuldige voorbereiding vereist, is het belangrijk met een bedrijf in zee te gaan dat alle benodigde ervaring in huis heeft. Met bijna 50 jaar ervaring heeft Gijs & Van Cleef reeds vele huizen en kantoorpanden in Hilversum en omstreken opgebouwd. Is uw huis of kantoorpand de volgende?

 

 Het kan ook zijn dat u een woning of pand wilt laten verbouwen. Of u nu een aanbouw wenst of een renovatie van het gebouw, wij staan voor u klaar! Wij werken van A tot Z met u samen. Dit betekent dat wij luisteren naar uw wensen en u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. U heeft daarmee goed inzicht in het project, maar zonder de zorgen die een verbouwing met zich mee kan brengen.

 

 Naast nieuwbouw- en verbouwprojecten helpen wij u graag met onderhoud. Door uw huis of kantoorpand goed te onderhouden, gaat het langer mee en behoudt het zijn mooie uitstraling.

 

 Waar mag Gijs & Van Cleef u mee van dienst zijn?
 

Wij staan bekend als een bouwkundige partner die veelzijdig, ervaren en betrouwbaar is. Wilt u uw droomhuis laten bouwen of uw huidige woning of pand laten verbouwen? Op ons kunt u rekenen! We hebben enkel gediplomeerde bouwdeskundigen in dienst en garanderen u een resultaat waar zowel u als wij trots op kunnen zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons weten waarmee wij u van dienst mogen zijn.