Het traject

Ieder (ver)bouwproject is uniek. Toch worden vaak dezelfde stappen doorlopen om tot een perfect eindresultaat te komen. Deze stappen kunt u hieronder in het kort terugvinden. Tijdens het hele traject, van kennismaking tot en met oplevering, kunt u rekenen op deskundige begeleiding van onze bouwkundig adviseur. Hij legt in het begin uw wensen vast en kan, indien noodzakelijk, de plannen voortdurend aanpassen. Samen met u komt hij tot het gewenste eindresultaat.

Meer informatie over dit bouwbedrijf uit Naarden? Bel snel 035 - 695 34 77 of stuur een e-mail

 1. U maakt telefonisch een afspraak waarna onze bouwkundig adviseur bij u thuis komt voor een kennismakingsgesprek.
   
 2. U informeert ons globaal aan welke mogelijkheden tot (ver)bouw u denkt.
   
 3. Op basis van uw verwachtingen en mogelijkheden krijgt u een eerste indicatie van bouwtijd en prijs.
   
 4. Naar aanleiding van het oriënterend gesprek, uw wensenprofiel en ons voorstel kunt u besluiten het bouwproject verder te laten uitwerken.
   
 5. We ontwikkelen gezamenlijk het gehele project. Voortgang en kostenbeheersing zijn onze verantwoordelijkheid. In de prijs van het project is een aantal uren begeleiding vast gecalculeerd.
   
 6. Onderwerpen als ontwerpen, bouwtechnieken, materialen, technische installatie, geluids- en warmte-isolatie en overheidsvergunningen komen aan de orde.
   
 7. In een definitieve bouwopdracht omschrijven wij nauwkeurig uw en onze verplichtingen. Wij garanderen ons werk altijd. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent.