Laat uw huis verbouwen door Gijs & Van Cleef uit Naarden

Huis verbouwen? Op Gijs & Van Cleef uit Naarden kunt u bouwen. Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis om uw verbouwing volledig uit handen te nemen. We werken in nauw overleg, leveren volgens afspraak en werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal.

Direct contact opnemen

Bij elke verbouwing het gewenste resultaat

Met Gijs & Van Cleef kunt u rekenen op een voortvarend traject. We kunnen u deskundig adviseren op basis van uw wensen, plannen en budget.

Wenst u een nieuwe keuken, badkamer, uitbouw of dakkapel? We hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende verbouwingsprojecten, dus geen klus gaat onze pet te boven.

We zorgen voor uitstekende communicatie gedurende het hele project zodat we nergens een steekje laten vallen. We werken nauwkeurig, op gezette tijden en zorgen voor een schitterend eindresultaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op voor meer informatie

Onze verbouwingen voor particulieren

Gijs & Van Cleef uit Naarden heeft diverse verbouwingen voor particulieren naar tevredenheid gerealiseerd. Bekijk hieronder een kleine selectie van klussen die wij hebben uitgevoerd.

Project: Oud Loosdrechtsedijk

Project: Oud Bussumerweg

Project: Dammerweg, Nederhorst den Berg

Project: Kooikerboog, Nederhorst ten Berg

Onze bouwklussen voor bedrijven – utiliteitsbouw

Ook voor bouwklussen in of om uw bedrijfspand of instelling kunt u rekenen op Gijs & Van Cleef uit Naarden. Bekijk hieronder enkele verbouwingen van bedrijven die u voor gingen.

Project: Tussenvloer, Speer te Naarden

Project: Kantoorruimte, Utrecht

Project: Headquarter Carhartt

Onze verbouwingen voor woningcorporaties

Ook woningcorporatie zijn bij Gijs & Van Cleef uit Naarden aan het juiste adres. Wij voeren naast verbouwingen ook onderhoud uit. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.