Aannemers 't Gooi

Zoekt u naar een aannemer in ’t Gooi? En moet deze aannemer al uw zorgen ontnemen, een luisterend oor bezitten, (ver)bouwen naar kwaliteit en altijd voor u klaar staan? Dan bent u aan het juiste adres. Gijs & Van Cleef denkt graag met u mee, in elk traject.

“Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Er wordt netjes gewerkt door vriendelijke mensen die begaan zijn met hun project.”

Zoals al even genoemd is Gijs & Van Cleef een aannemer in ’t Gooi die altijd voor u klaar staat. Heeft u een klus van deurkruk tot nieuwbouwwoning? Niks is ons te gek, groot of klein. Elke klus is even belangrijk. Er wordt altijd gebouwd onder het motto: 'Wij willen kwaliteit bouwen naar de wens van de klant. Zijn tevredenheid is de basis van ons succes.'

Als aannemer geloven wij erin dat onze belangrijkste taak het ontnemen van al uw zorgen is. Wanneer u een samenwerking met ons aangaat hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld onderaannemers, want dat zijn de zorgen van ons. U hoeft alleen maar te vragen en wij voeren uit.

“Gijs & Van Cleef bezit een goede opzichter, prettige samenwerking, goede kwaliteit en nazorg en bovenal veel ervaring. De aannemer heeft een goede rol vervuld in het vertalen van de tekeningen naar een bouwbaar woonhuis. Hij heeft oog voor detail, vindt goede afwerking belangrijk en is erg goed in planning.”

Wij hebben als aannemer in ’t Gooi al meer dan 40 jaar ervaring. De opgebouwde kennis helpt ons de klant te begrijpen en goed in te spelen op de wens van de klant. Wij willen dat u ons ziet als partner die niet alleen voor u werkt, maar vooral met u werkt. Dit doen wij met een team waar wij heel trots op zijn en waarvan de teamleden stuk voor stuk getalenteerd zijn, met een prettige werksfeer. Dit maakt ons als bedrijf uniek. Samen, met u en ons team, bouwen wij aan de weg naar succes.