Bouwbedrijf Bussum en omgeving

Bent u opzoek naar een bouwbedrijf in Bussum die luistert naar uw wens én werk oplevert van de hoogste kwaliteit? Schakel dan bouwbedrijf Gijs & van Cleef in. Met al meer dan 40 jaar ervaring is Gijs & van Cleef bouwkundig partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen, bedrijfspanden en utiliteitsbouw in de omgeving van Bussum.

“Wij willen kwaliteit bouwen naar de wens van de klant.  Zijn tevredenheid is de basis van ons succes.”

De wens van de klant staat voor ons altijd centraal. Wij bouwen niet alleen voor u, maar wij bouwen met name met u. Wij zijn niet alleen uw partner in het voortraject van de (ver)bouw, maar denken tijdens het gehele project met u mee. Al onze werknemers hebben hart voor de zaak en dat merkt u aan het eindresultaat en onze werkwijze. Voor ons is kwaliteit ‘bouwen naar de wens van de klant’ het belangrijkste. De tevredenheid van de klant is immers de basis van ons succes.

Ook vinden wij het belangrijk dat u aan het einde van het project terug kunt kijken op een prettige samenwerking. Een prettige samenwerking houdt voor ons in, personeel dat altijd voor u klaar staat en al uw zorgen uit handen neemt. Wanneer u een samenwerking met ons aan gaat hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld onderaannemers, want dat zijn de zorgen van ons.

“Beleefde en prettige mensen om mee te werken! Wij hadden geen enkele zorg rond alle afspraken en werkzaamheden inclusief keukenbedrijf, leggen van een vloer, loodgieter, elektricien en schilder.”

Wij maken het verschil door als bouwkundig partner een intensieve samenwerking aan te gaan met klant en onderaannemer om zo tot het beste resultaat te komen, waarin de klantwens en kwaliteit centraal staan. Wij bouwen dan ook graag samen aan de weg naar succes.

 

Wilt u meer informatie over dit bouwbedrijf uit Naarden, Bussum en omgeving?

Bel snel 035 - 695 34 77 of stuur een e-mail