De aannemer voor regio 't Gooi

Aannemer 't Gooi


Zoekt u een aannemer in 't Gooi om uw woning, bedrijfspand of een ander gebouw grondig te laten verbouwen? Of wilt u een nieuw pand laten bouwen? Wij nemen als bouwbedrijf al uw zorgen weg en staan continu met een luisterend oor voor u klaar. Kies voor Gijs & Van Cleef, het ervaren aannemersbedrijf in 't Gooi dat de beste kwaliteit levert en altijd zoveel mogelijk met u meedenkt.


Wij zijn een aannemer die u voor iedere klus kunt benaderen. Of het nu gaat om het bouwen van een huis in 't Gooi of het plaatsen van een deurkruk, voor ons is ieder project even belangrijk. Als u ons heeft ingeschakeld, zijn wij pas tevreden als u dat ook bent!


Als gedreven aannemer in 't Gooi zien wij het wegnemen van uw beslommeringen als onze belangrijkste taak. Wanneer u een huis laat bouwen door ons aannemersbedrijf, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Zo vallen de contacten met onderaannemers onder onze verantwoordelijkheid. U hebt daar dus helemaal geen omkijken naar. Ook een renovatie voeren wij uiteraard volgens uw plannen uit.


De kennis en ervaring die wij in de afgelopen 40 jaren hebben opgebouwd, helpen ons om optimaal aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Wij willen graag dat u ons ziet als de betrouwbare partner die niet alleen een bouwwerk voor u maakt, maar vooral ook samen met u een project realiseert. Dit doen wij in een ontspannen sfeer en met een getalenteerd team waar wij heel erg trots op zijn.


Wilt u met ons overleggen of direct een offerte aanvragen? Bel bouwbedrijf Gijs & Van Cleef via 035 - 695 34 77.