Aannemer in de buurt van Bussum en Naarden

Uw aannemer voor Bussum en Naarden

Gijs & Van Cleef is een regionaal bouwbedrijf voor Midden-Nederland. Wij nemen alle soorten bouwklussen aan en werken voor zowel particuliere opdrachtgevers als bedrijven en woningcorporaties. We hebben ruim 40 jaar ervaring in de omgeving van Naarden. Onze werkzaamheden reiken van onderhoud en renovatie tot het bouwen van nieuwe bedrijfspanden en huizen.

 

Verbouwen groot en klein

Heeft u een verbouwing in Bussum of omstreken? Aannemersbedrijf Gijs & Van Cleef heeft de medewerkers, het bouwmaterieel en de knowhow om elke denkbare renovatie uit te voeren. Onze werkzaamheden rond verbouwen zijn dan ook bijzonder gevarieerd. U kunt ons onder meer inhuren voor het vervangen van een deur en het inzetten van een nieuw raam. Maar bij grootschalige verbouwklussen kunt u eveneens op ons rekenen. Ook wanneer u bijvoorbeeld een dakkapel wil laten bouwen, een uitbouw wilt of uw huis, winkel of bedrijfspand van binnen wil laten renoveren, zijn wij uw partner.

 

Nieuw bedrijfsgebouw, winkelpand of huis bouwen

Net als bij verbouwen kunt u met ons ook qua nieuwbouw veel kanten op. Daarbij werken wij altijd vanuit uw wensen en verwachtingen. Dit geldt niet alleen voor het uiteindelijke ontwerp, maar ook voor de gebruikte bouwtechnieken, de aard van de materialen en de toegepaste isolatievormen. Uiteraard dienen wij ons bij het uitwerken van de bouwplannen te houden aan overheidsvergunningen, voorwaarden op basis van eventuele bestemmingsplannen en gemeentelijke eisen aangaande nieuwbouw. Wij zijn echter een professionele aannemer, dus u komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

 

Bel of mail Gijs & Van Cleef

Op zoek naar een bouwbedrijf voor renoveren, periodiek of planmatig onderhoud, of om uw nieuwe bedrijfshal of huis te bouwen? Neem dan contact op met Gijs & Van Cleef. Als ervaren aannemer voor Bussum en Naarden bieden wij optimale bouwzekerheid met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.