Uw partner voor verbouwing in Naarden

Voldoet uw woning niet langer aan uw wensen, maar is verhuizen te duur of niet mogelijk? U heeft ook de optie om uw huis deels te verbouwen. Voor een kleine verbouwing, een opknapbeurt of het moderniseren van uw woning zit u bij Gijs & van Cleef BV goed. Wij voeren iedere denkbare renovatie uit en doen dit zorgvuldig en in nauw overleg met u als opdrachtgever. Dit maakt ons tot een prettige partner om mee samen te werken. Wilt u huis uit milieu- of besparingsoverwegingen verduurzamen? Wij bieden advies en oplossingen.

 

Grote of kleine verbouwing realiseren met ons als specialist

Is er een deur of kozijn aan vervanging toe, wilt u een dakkapel plaatsen of wenst u een mooie aanbouw? Wij zijn in te schakelen voor kleine en grote klussen. Wij beschikken over kwalitatief bouwmaterieel, maar ook over de mensen en expertise om elke verbouwing met succes te voltooien. Bovendien nemen we uw wensen en verwachtingen als uitgangspunt zodat u te allen tijde kan rekenen op een uitstekende service.

 

Waarom u kiest voor ons aannemersbedrijf

Wij bouwen kwaliteit conform de wensen van u als klant. Dit betekent dat uw tevredenheid onze waardering is. Daarom besteden we veel tijd aan persoonlijke aandacht en betrekken we u in het complete bouwproces. Door u blijvend te informeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verbouwen van uw woning in Naarden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een offerte ontvangen voor een grote of kleine verbouwing? Bel of mail ons en profiteer bij Gijs & van Cleef BV van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.