Aannemer voor nieuwbouwwoning in regio Hilversum

Woont u in Hilversum en zoekt u een betrouwbare regionale aannemer voor het realiseren van nieuwbouwwoningen? Of het nu gaat om een particulier of een bedrijfsmatig nieuwbouwproject, het is van groot belang dat u met een aannemer in zee gaat die ruime ervaring heeft, betrouwbaar is en kwaliteitswerk levert. Wij van Gijs & Van Cleef BV zijn een bouwbedrijf dat in Hilversum en omgeving garant staat voor het vlekkeloos realiseren van uw nieuwbouwproject. Als aannemer voor nieuwbouwwoningen staan wij erom bekend dat we de wensen en ideeen van onze klanten verwezelijken tot een prachtig resultaat.

 

Dit kunnen wij voor u betekenen bij nieuwbouw of verbouw

Of u nu een nieuwbouwproject wil laten uitvoeren, uw huis wil verbouwen of plannen hebt om een bestaande woning te renoveren: Gijs & Van Cleef BV staat voor u klaar om uw droomproject uit te voeren volgens uw wensen. Als professioneel bouwbedrijf hebben wij jarenlange ervaring met allerlei soorten nieuwbouw, renovaties en verbouwingen, zowel wat kleinere woningen betreft als grote panden en projecten. In goed overleg met u, we houden van korte lijnen in de communicatie, gaan we altijd voor het beste resultaat. Als uitvoerder van bouwprojecten werken we met de modernste gereedschappen en materialen, zodat we een prachtig en duurzaam eindresultaat kunnen opleveren.

 

Meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Wilt u graag meer weten over onze diensten als aannemer voor een nieuwbouwwoning? Of heeft u plannen om uw bestaande woning of uw bedrijfspand te gaan renoveren? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of benader ons via het digitale contactformulier op onze website. Een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen, waarin we uw plannen en onze mogelijkheden kunnen bespreken, kan natuurlijk ook. En uiteraard kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave. We horen graag van u om samen een prachtig bouwproject te realiseren!