Uw woning renoveren nabij Bussum

Bent u op zoek naar een professionele aannemer voor woningrenovatie in de omgeving van Bussum? Neem dan contact op met Gijs & van Cleef BV uit Naarden. Wij helpen u graag bij uw project. Voor elk type renovatie en/of onderhoud kunt u bij ons terecht!

 

Hulp bij uw woningrenovatie

Als u een huis met achterstallig onderhoud heeft gekocht dat u graag in oorspronkelijke staat wil herstellen, kan dat veel tijd en energie kosten. Of wanneer u een ouder huis hebt, is het soms noodzakelijk om het huis een opfrisbeurt te geven. In deze situaties is het verstandig een aannemer met verstand van zaken in te schakelen om u te helpen met renoveren.

 

Gijs & van Cleef BV heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten. Wij renoveren alles, van daken en plafonds tot deuren en kozijnen. Ook ornamenten kunnen wij herstellen. Wij werken voor particulieren, ook voor woningcorporaties voeren wij woningonderhoud uit.

Procesbegeleiding

Overweegt u om ons in te schakelen? U kunt van ons professionele begeleiding tijdens het hele proces verwachten. Zo geven we een vrijblijvende indicatie van bouwtijd en prijs en leggen we, als u met ons aan de slag wil, alle gemaakte afspraken vast. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten. Tijdens het project zijn wij verantwoordelijk voor de voortgang en de kosten van het project. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Bij de oplevering van uw project zijn wij pas tevreden als u dat ook bent!

 

Contact met Gijs & van Cleef BV

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor woningrenovatie, maar ook voor een nieuwbouwwoning, een nieuwbouwproject, verbouwing of onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Naarden en werken ook in Bussum en omgeving. Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons om een afspraak te maken of een offerte op te vragen. Met uw keuze voor Gijs & van Cleef BV kiest u voor kwaliteit!