Bouwbedrijf Gijs & van Cleef BV in Naarden

Wilt u een woning of bedrijfspand laten bouwen of verbouwen? Bouwbedrijf Gijs & van Cleef BV is met bijna 50 jaar ervaring graag uw betrouwbare partner. Wij zijn gevestigd in Naarden, maar ons werkgebied beslaat ook de omgeving van Naarden. Wij werken voor particulieren en bedrijven met een passie voor bouwen en een luisterend oor voor onze klanten.

 

Wat mag u van ons verwachten?


Als ervaren aannemer staan wij van begin tot eind voor u klaar. Een van onze uitvoerders zal u begeleiden van kennismaking tot en met oplevering. Samen komen we tot het beste resultaat, voor uw project!

 

Op basis van uw verwachtingen en de bestaande mogelijkheden doen wij een eerste prijsopgave. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of u het project verder door ons wil laten uitwerken. Wij omschrijven in de definitieve opgave al onze verplichtingen en kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u met een gerust hart uw project aan ons bouwbedrijf overlaten.

 

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie


Voor welke klus u ook op zoek bent naar een aannemer, onze ervaren vakmensen kunnen de klus aan. Een nieuwbouwproject vraagt specifieke kennis en ervaring en is voor ons geen probleem. Wilt u een nieuwe keuken, badkamer, een aanbouw of een dakkapel? Ook deze klussen doen wij regelmatig. Hierbij zorgen wij voor een uitstekende communicatie, zodat u als klant tevreden kan zijn met het eindresultaat.

 

Renovaties kunnen nodig zijn om een pand in zijn originele (of betere) staat terug te brengen. Woningcorporaties en andere bedrijven kunnen ook bij ons terecht voor gepland onderhoud of voor klachtenonderhoud.

 

Neem contact op!


Geen klus is te klein of te groot, wij bouwen graag voor u. In ons werkgebied, Naarden en omgeving, werken wij totdat u tevreden bent. En als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Kies voor een betrouwbare aannemer, kies voor Gijs & van Cleef BV!